tiistai 21. huhtikuuta 2015

Makeaa herkkusuille!

Muutama viikko sitten juhlimme puolisoni valmistumista insinööriksi. Juhliin tuli leivottua useampia erilaisia kakkuja, joista ehdoton suosikkini oli tämä tuplasuklainen herkkukakku. Pohjana on suklaakakkupohja, kostutus on tehty marjamehulla ja täytteenä on maitosuklaakermaa sekä vadelmarahkaa. Kakun päälle on tehty maitosuklaakuorrutus ja raastettu valkosuklaahippuja. Lisäksi Kinuskikissan leivontablogista löysin oivat kuvalliset ohjeet suklaapitsirullien tekemiseen. Nämä kauniit koristeet syntyivät yllättävän helposti ja kruunasivat tämän kakun. Maultaan kakku oli suussa sulavan täyteläinen ja tällainen tulee taatusti tehtyä toistekin. Ehkäpä ensi kerralla täytteeksi valikoituvat vadelma- ja mustikkarahkat! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti