torstai 16. huhtikuuta 2015

kuplasukat ja ruusuja äidille

Neuletöiden suunnittelusta nautin erityisesti. Erilaisilla väriyhdistelmillä ja yksinkertaisillakin tekniikoilla saa luotua toinen toistaan upeampia töitä. Kupla-tekniikkaan ihastuin jo muutama vuosi sitten. Eläväpintainen kupla-neulos sopii niin pieniin kuin myös suurempiin töihin. Näihin sukkiin valmistin kuplat sukkien varsiin. Molempien sukkaparien pohjaväriksi valitsin vaaleanharmaan. Toisen sukkaparin kuplat tein valkoisella ja toisen sukkaparin kuplat valmistin turkoosista langasta. Molempien sukkaparien kantapäät ja kärki on neulottu samalla värillä kuin sukan kuplat. Lanka on Novitan 7 veljestä. Koska nämä sukat tulevat lahjaksi minun äidille sekä puolisoni äidille päätin tuoda sukkiin ripauksen lisää naisellisuutta ja romanttisuutta virkkaamalla sukkien varsiin koristeeksi ruusut. 

Minä pidän näistä sukista ja toivottavasti myös äidit ihastuvat näihin! :)

2 kommenttia:

  1. Hei,
    Etsiskelin kuplasukkien ohjetta joululahjaa varten ja eksyin blogiisi. VAU, sinulla on aivan ihania juttuja täällä, vihreänä kateudesta täällä olen selannut juttujasi. Hienoa työtä! Olisiko sinulla noiden kuplasukkien ruusukoristeiden ohjetta? Nuo ovat aivan ihanat! Jään seuraamaan blogiasi ehdottomasti, niin hienoja töitä osaat tehdä:) t.Miina

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Kiitos viestistä. Löysin ohjeen ruusuun Lankahelvetti-nimisestä blogista (virkatun ruusun ohje). Ruusu on virkattu pitkänä pötkönä ja kieritetty lopuksi ruusuksi. Kyseisen blogin sivulta löytyy helppo kuvallinen ohje. Googlen kautta löytyy myös useita muita ohjeita sekä opetusvideoita hakusanalla "virkattu ruusu".

    VastaaPoista